LIDAH Partnerprogramma

Bij LIDAH begrijpen we de kracht van muziek en zijn we toegewijd aan het versterken van relaties met partners die onze passie delen. Ons B2B-programma is speciaal ontworpen voor fysieke muziekwinkels, online muziekplatforms, yogascholen, muziektherapeuten en educatieve workshops. Ontdek hoe onze exclusieve samenwerkingen uw aanbod kunnen verrijken.

Voordelen van ons programma
Ons B2B-programma biedt substantiële voordelen voor partners, waaronder concurrerende volumekortingen, toegang tot uitgebreid marketingmateriaal zoals professionele foto’s/ video’s en onze jarenlange ervaring in het veilig en efficiënt transporteren van producten vanuit Bali. Dit stelt u in staat om onze producten effectief te promoten en te verkopen.

Unieke producteigenschappen
Al onze handpannen worden zelf vervaardigd in onze eigen studio op Bali. Dit stelt ons in staat om de kwaliteit en innovatie van elk instrument nauwgezet te beheren. Bij onze andere producten zijn wij direct betrokken bij de productontwikkeling. Dit zorgt ervoor dat elk stuk voldoet aan onze hoge standaarden. Onze diepgaande kennis van lokale productie processen en -praktijken, gecombineerd met onze expertise in het veilig transporteren van deze instrumenten naar Nederland, biedt ons een unieke positie op de markt.

We streven naar langdurige samenwerkingen die niet alleen de groei van uw bedrijf ondersteunen, maar ook bijdragen aan onze missie om deze unieke instrumenten toegankelijker te maken. Interesse? Wij nodigen u heel graag uit in onze showroom om onze producten te bekijken en meer informatie te ontvangen.

Veelgestelde vragen

Wij beschikken over een uitgebreide drive met foto's en video's, opgenomen in zowel Bali als Nederland. Al onze partners krijgen volledige toegang tot als ons materiaal.

Wij werken niet met een minimale bestelhoeveelheid. Wel werken wij met een minimale bestelwaarde. Dit met als reden om direct productkortingen voor onze partners te kunnen toepassen. 

Wij maken gebruik van een minimale bestelwaarde voor een bestelling. Dat betekent dat we direct volumekorting kunnen aanbieden. U ontvangt al korting vanaf 1-5 producten en dit loopt steeds verder op. Neem contact op om onze laatste prijslijst te ontvangen. 

Stuur ons een bericht of maak een afspraak in onze showroom