Steel Tongue Drums

Met onze Constellation serie  ervaar je hoe gemakkelijk het is om een Steel Tongue Drum te bespelen. De Drum staat bekend om zijn warme klank, daarnaast is het formaat van 28 cm ideaal om mee op pad te nemen. Afhankelijk van de toonsoort zijn de Tongue Drums beschikbaar met 8 (A-mineur, G-majeur) of 9 slagvlakken (Lydian, AkeBono). 

Diameter

28 cm

Inclusief

Muziekboekje

Uniek

Warm Geluid

De A-Mineur toonsoort heeft een ontspannend, rustgevend geluid. De Constellation Series kenmerkt zich door een warme en diepe klank.

De G-Majeur toonsoort heeft een ontspannend, euforisch geluid. De Constellation Series kenmerkt zich door een warme en diepe klank.

De AkeBono toonsoort heeft een ontspannend, mystiek geluid. De Constellation Series kenmerkt zich door een warme en diepe klank.

De Lydian toonsoort heeft een ontspannend, euforisch geluid. De Constellation Series kenmerkt zich door een warme en diepe klank.

Wat Anderen zeggen

Jolanda
LIDAH® Constellation Series – A-mineur
Lees verder
Dank u wel voor de geweldig mooie tongue drum die ik vandaag mocht ontvangen. Ik ben er ontzettend blij mee. Wat een vakmanschap om zulke mooie instrumenten te kunnen maken. Geleverd in zo'n mooie tas!Ik voel voor het eerst in mijn leven een grote mate van onbevangenheid bij het spelen op en met dit instrument. Ik speel de sterren van de hemel met deze hand drum. Gewoon vanuit mijn gevoel. En door de afstemming van de klanken kan er dus niks mis gaan. Zo dankbaar.
Christa
LIDAH® Zephyr Series – Equinox
Lees verder
Wow, vandaag de Equinox tongue drum in zeer goede orde ontvangen, wat ziet hij er prachtig uit en heerlijk om zo te mogen ontdekken wat er allemaal mee kan.Dank je wel voor de zeer snelle en de zorgvuldige verzending.Ik ga hier zeker veel plezier aan beleven.
Sylvana
Sylvana
LIDAH® Constellation Series – AkeBono
Lees verder
Gisteren heb ik de tonguedrum die ik voor mijn vriend had besteld ontvangen. Vandaag heb ik hem de drum gegeven voor zijn verjaardag.Wat een mooi geluid en een hele mooie chique vormgeving! Onze dochter van 10 maanden vindt het ook erg leuk 🙂
Mary
LIDAH® Constellation Series – G-majeur
Lees verder
Vanmorgen heb ik, een dag eerder dan verwacht, de nieuwe Steel Drum ontvangen......uitpakken en spelen!Wat een warme klanken komen er uit deze Drum!!!! Ik ben er superblij mee.Dank jullie wel voor de fantastische service.
Tineke
LIDAH® Constellation Series – A-mineur
Lees verder
Prachtig diep geluid,niet 1 noot klinkt ook maar iets verkeerd,heel blij mee,mooie tas erbij(geen flutding,plus de stokjes hebben een zacht omhulsel zodat de klanken echt relaxt klinken.
Vorige
Volgende

Welke Steel Tongue Drum moet ik kiezen?

Myko Series

De Myko series heeft een diameter van 16cm en heeft 8 tonen. De drum kenmerkt zich door het compacte formaat. Door het handige formaat en lichte gewicht is de drum gemakkelijk mee te nemen. De pentatonische stemming en fijne resonantie zorgt voor een melodieus geluid. De C-Majeur toonsoort heeft een energieke en euforische (vrolijke) klank. 

Constellation Series

De Constellation series heeft een diameter van 28cm en is verkrijgbaar met 8 of 9 tonen. De drum kenmerkt zich door de warme en diepe klank. De drum heeft een lange resonantie waardoor de tonen mooi samen resoneren. De G-Majeur en Lydian toonsoorten hebben een energieke en euforische (vrolijke) klank. De A-Mineur stemming is ontspannend en melancholisch (droevig) van aard waar de AkeBono stemming naast ontspannend geluid ook mystiek van klank is.

Zephyr Series

De Zephyr series heeft een diameter van 36cm en heeft 9 tonen. Deze drum kenmerkt zich door de heldere en dynamische klank waardoor de tonen duidelijk individueel van elkaar binnen komen. Wat de Zephyr series betreft, bevat de Equinox toonsoort zowel mineur (B-Mineur) als majeur (C-Majeur) componenten. Hiermee biedt het zowel een ontspannende en melancholische geluid als euforische opbeurende klanken. De AkeBono toonsoort biedt voornamelijk een opbeurend en mystiek geluid.

Het is belangrijk om je te realiseren dat iedereen een eigen smaak heeft en dat het enige wat wij kunnen adviseren is om vooral goed naar de geluidsvideo’s te luisteren en te kiezen voor de toonsoort en het model Tongue Drum dat jou het meeste aanspreekt. Je kan hierin geen verkeerde keuze maken!