LIDAH® Handpan

Onze Handpan wordt met liefde, passie en zorgvuldigheid gemaakt. Wij vinden het belangrijk om tijdens het bouwproces alle tijd te nemen. Dit zorgt voor het rustgevende, diepe geluid waar wij enorm trots op zijn.

Naast klantspecifieke aanvragen, proberen wij altijd een aantal instrumenten op voorraad te hebben. Deze instrumenten kan je hieronder vinden en zijn online aan te schaffen. Zit de toonsoort die jij graag zou willen er niet tussen?  Stuur dan een email naar: contact@lidahdrums.nl of neem contact met ons op via de Contact pagina. Wij zullen je dan z.s.m. inlichten over de wachttijd.

Handpan

De LIDAH Handpan

Onze Handpan wordt met liefde, passie en zorgvuldigheid gemaakt. Wij vinden het belangrijk om tijdens het bouwproces alle tijd te nemen. Hierdoor hebben onzer instrumenten het rustgevende, diepe geluid waar wij enorm trots op zijn. Wil jij leren hoe het is om een “Hang Drum” te spelen? Of ben je al bekend met het instrument maar ben je toe aan een nieuw geluid? Dan is onze handpan ideaal voor jou, zowel beginnende als gevorderde spelers kunnen hiermee eindeloos uit de voeten.

Handpan niet beschikbaar?

Wij proberen ten alle tijden een aantal handpannen beschikbaar te hebben. Dit is echter niet altijd mogelijk. De bovenstaande instrumenten zijn beschikbaar en zijn online aan te schaffen. Zit de toonsoort die jij graag zou willen er niet tussen?  Stuur dan een email naar: contact@lidahdrums.nl of neem contact met ons op via de Contact pagina. Wij zullen je dan z.s.m. inlichten over de wachttijd.

Prijs

Wij realiseren ons dat het kostbare instrumenten zijn.  Daarom proberen wij onze prijs binnen de perken te houden. Het maken van een kwaliteit instrument is echter een tijdrovend proces waarbij de kwaliteit altijd bovenaan staat. De startprijs van een LIDAH handpan is €1399,- (7 slagvlakken rondom de toon in het midden). Daarna rekenen wij voor ieder extra slagvlak €100,-.

Meer van onze Collectie

nl_NLDutch