Handpannen

Onze Handpan wordt met liefde, passie en zorgvuldigheid gemaakt. Wij vinden het belangrijk om tijdens het bouwproces alle tijd te nemen. Dit zorgt voor het rustgevende, diepe geluid waar wij enorm trots op zijn. Wij proberen altijd een aantal instrumenten op voorraad te hebben. Deze instrumenten kan je hieronder vinden en zijn online aan te schaffen. Zit de toonsoort die jij graag zou willen er niet tussen?  Stuur dan een email naar: contact@lidahdrums.nl

Diameter

40 cm

Prijs

€928,90

Uniek

Handig Formaat

Stainless Steel Handpan

Diameter

53 cm

Prijs

€1428,90

Uniek

Resonantie

Diameter

53 cm

Prijs

€2028,90

Uniek

Dromerig

De D-Mineur toonsoort geeft een melancholisch, ontspannend geluid Het Stainless Steel combineert een lange resonantie met een energieke klank

F-Pygmy toonsoort geeft een euforisch en ontspannend geluid. Het Stainless Steel combineert een lange resonantie met een energieke klank

De D-Mineur toonsoort geeft een melancholisch, ontspannend geluid Het Ember Steel combineert een warme en energieke klank

F-Pygmy toonsoort geeft een euforisch en ontspannend geluid. Het Ember Steel combineert een warme en energieke klank

De Sunset toonsoort heeft een ontspannend, rustgevend geluid. De Mini Handpan kenmerkt zich door uniek geluid voor het handzame formaat.

De Sunrise toonsoort heeft een euforisch, energiek geluid. De Mini Handpan kenmerkt zich door uniek geluid voor het handzame formaat.

Wat Anderen zeggen

Lynda
Lynda
LIDAH® Mini Handpan - Sunset
Lees verder
Awesome instrument. I am a sound healer. My original handpan was just too large for me to handle. I was a bit worried that this smaller size would not be suitable for my needs. However, for the size, the sustain and resonance is amazing. And it is tuned perfectly!!! Shipping from the Netherlands to US was quite fast. Oscar is very nice and responsive. Do not hesitate to buy from this seller. Love love love my new mini handpan!!!!
Dana
Dana
LIDAH® Stainless Steel Handpan I D-Mineur
Lees verder
Hat alles prima funktioniert. Guter Austausch, sicher versandt und sehr beeindruckend.
Dave
LIDAH® Nitrated Steel Handpan - D-mineur (9)
Lees verder
Na wat vetraging (zweeds douane) de handpan ontvangen, ziet er goed uit & klinkt fantastisch. Ben er erg te vreden mee.
Trudy
LIDAH® Nitrated Steel Handpan - D-mineur (9)
Lees verder
Gisteravond mn handpan ontvangen en op slag verliefd. Wat een mooi geluid komt eruit! Dank! Er zat een prachtige tas bij en een flesje olie. Ik had m’n pan mee naar mijn opdracht genomen zodat de muziektherapeute er mee kon werken met demente bewoners. Ze maakte een ontroerend filmpje, dat hebbenwe gedeeld met de regiodirectie en nu mag ze er een bestellen voor hier!In het kader van positief nieuws delen deel ik dit met jullie ❤️
James
LIDAH® Stainless Steel Handpan I D-Mineur
Lees verder
Amazing craftsmanship and really beautiful sounding instrument, incredible piece of art
Magda
LIDAH® Stainless Steel Handpan – D-mineur (8)
Lees verder
Ik ben heel blij dat ik mijn keuze bij jullie heb gemaakt 👍😀. Ik heb veel reclame gemaakt. Enkele medestudenten Sound Healing zijn erg geïnteresseerd en ik heb jullie website en adres door gestuurd.
Henk
LIDAH® Real Steel Handpan – D-mineur (8)
Lees verder
Hij is er! Mijn dank is groot! Hij is prachtig.Succes met jullie bedrijf, ik ga er reclame voor maken!
Vorige
Volgende

Beleef onze
Magische geluiden

Welke Handpan moet ik kiezen?

Mini Handpan
Onze Mini Handpan is gemaakt van roestvrij staal en heeft een diameter van 40cm. De handpan heeft een unieke klank voor het handzame formaat en is beschikbaar in de toonsoorten: Sunset (ontspannend, melancholisch) en Sunrise (energiek, euforisch). Met een diameter van 40cm ligt de handpan comfortabel op schoot, is hij gemakkelijk mee te nemen, en gemakkelijk te bespelen. Daarom is deze handpan zeker voor beginnende spelers en als je wat kleiner van formaat bent ideaal!

Stainless Steel Handpan

Onze Stainless Steel handpan is gemaakt van roestvrij staal (RVS). Het RVS geeft de handpan een bijzonder lange resonantie (naklank) en ontspannend geluid. Dit geeft de handpan een dromerig karakter, en is daarmee ideaal om rustig te bespelen. De Stainless Steel handpan maken wij in de D-Mineur en F-Pygmy toonsoort. 

Ember Steel Handpan

Onze Ember Steel Handpan is gemaakt van een speciaal behandeld type roestvrij staal. Het unieke Ember Steel combineert een bijzonder warm naar binnen kerend geluid met een buitengewoon lange resonantie (naklank). Dit geeft de handpannen een diepe en dromerige klank in combinatie met een energiek karakter. Wij maken de Ember Steel handpannen in verschillende toonsoorten.  Deze handpannen lenen zich ideaal voor meditatie, klanktherapie of andere spirituele doeleinden.

Het is belangrijk om je te realiseren dat iedereen een eigen smaak heeft en dat het enige wat wij kunnen adviseren is om vooral goed naar de geluidsvideo’s te luisteren en te kiezen voor de toonsoort en het model Handpan dat jou het meeste aanspreekt. Je kan hierin geen verkeerde keuze maken!

Handpan niet beschikbaar?

Wij proberen ten alle tijden een aantal handpannen beschikbaar te hebben. Dit is echter niet altijd mogelijk. De bovenstaande instrumenten zijn beschikbaar en zijn online aan te schaffen. Zit de toonsoort die jij graag zou willen er niet tussen?  Stuur dan een email naar: contact@lidahdrums.nl of neem contact met ons op via de Contact pagina. Wij zullen je dan z.s.m. inlichten over de wachttijd.

Prijs

Wij realiseren ons dat de handpan een kostbaar instrument is.  Daarom proberen wij op verschillende prijspunten handpannen beschikbaar te stellen. Het maken van een kwaliteit instrument is echter een tijdrovend proces waarbij de kwaliteit altijd bovenaan staat. De startprijs van een LIDAH handpan is afhankelijk van het formaat en type staal. Bij toonsoorten / samenstellingen van handpannen op aanvraag rekenen wij voor iedere extra noot €100,-