overige instrumenten

Wat mensen zeggen

Wat een vakmanschap om zulke mooie instrumenten te kunnen maken.
LIDAH® Constellation Series – A-mineur
Lees verder
Dank u wel voor de geweldig mooie tongue drum die ik vandaag mocht ontvangen. Ik ben er ontzettend blij mee. Wat een vakmanschap om zulke mooie instrumenten te kunnen maken. Geleverd in zo'n mooie tas!Ik voel voor het eerst in mijn leven een grote mate van onbevangenheid bij het spelen op en met dit instrument. Ik speel de sterren van de hemel met deze hand drum. Gewoon vanuit mijn gevoel. En door de afstemming van de klanken kan er dus niks mis gaan. Zo dankbaar.
...handpan ontvangen en op slag verliefd. Wat een mooi geluid komt eruit! Dank!
LIDAH® Nitrated Steel Handpan - D-mineur (9)
Lees verder
Gisteravond mn handpan ontvangen en op slag verliefd. Wat een mooi geluid komt eruit! Dank! Er zat een prachtige tas bij en een flesje olie. Ik had m’n pan mee naar mijn opdracht genomen zodat de muziektherapeute er mee kon werken met demente bewoners. Ze maakte een ontroerend filmpje, dat hebbenwe gedeeld met de regiodirectie en nu mag ze er een bestellen voor hier!In het kader van positief nieuws delen deel ik dit met jullie ❤️
Wat ziet hij er prachtig uit en heerlijk om zo te mogen ontdekken wat er allemaal mee kan.
LIDAH® Zephyr Series – Equinox
Lees verder
Wow, vandaag de Equinox tongue drum in zeer goede orde ontvangen, wat ziet hij er prachtig uit en heerlijk om zo te mogen ontdekken wat er allemaal mee kan.Dank je wel voor de zeer snelle en de zorgvuldige verzending.Ik ga hier zeker veel plezier aan beleven.
Mijn dank is groot! Hij is prachtig.
LIDAH® Real Steel Handpan – D-mineur (8)
Lees verder
Hij is er! Mijn dank is groot! Hij is prachtig.Succes met jullie bedrijf, ik ga er reclame voor maken!
I don’t think I could’ve found anything more unique and magnificent
LIDAH® Spiral Didgeridoo
Lees verder
Absolutely stunning beyond description. Incredible. Learning how to play and I don’t think I could’ve found anything more unique and magnificent and well priced for the craftsmanship. Outstanding
Wat een mooi geluid en een hele mooie chique vormgeving!
LIDAH® Constellation Series – AkeBono
Lees verder
Gisteren heb ik de tonguedrum die ik voor mijn vriend had besteld ontvangen. Vandaag heb ik hem de drum gegeven voor zijn verjaardag.Wat een mooi geluid en een hele mooie chique vormgeving! Onze dochter van 10 maanden vindt het ook erg leuk 🙂
Wat een warme klanken komen er uit deze Drum!!!! Ik ben er superblij mee
LIDAH® Constellation Series – G-majeur
Lees verder
Vanmorgen heb ik, een dag eerder dan verwacht, de nieuwe Steel Drum ontvangen......uitpakken en spelen!Wat een warme klanken komen er uit deze Drum!!!! Ik ben er superblij mee.Dank jullie wel voor de fantastische service.
I am so in Love with this gorgeous instrument.
LIDAH® Spiral Didgeridoo
Lees verder
I am so in Love with this gorgeous instrument. A total pleasure to play. Shipping was unexpectedly quick. Top quality 💚
Previous
Next

Meditatie en Spirituele Instrumenten

Ben jij op zoek naar een instrument dat jou kan helpen bij je meditatie en verdere spirituele ontwikkeling? Dan is het aanschaffen van een  Hanpan, Tongue Drum of Didgeridoo een stap in de goede richting. Naast het plezier wat het bespelen van deze muziekinstrumenten met zich mee brengt, zijn de instrumenten ook uitermate geschikt voor andere doeleinden.

  • Ontspannen
  • Ontstressen
  • Mediteren
  • Muziektherapie
  • Spirituele ontwikkeling

Wat maakt instrumenten geschikt voor Meditatie en Muziektherapie?

De afgelopen jaren is er steeds meer bekend geworden over de kracht van muziek. De meeste mensen kunnen zich wel iets voorstellen bij het volledig ontspannen en onstressen wanneer je muziek ervaart. Daarnaast kunnen geluiden of klanken enorm intens zijn en ook emotionele uitingen teweeg brengen. 

Resonantie, Vibratie, Meditatie en Muziektherapie

Geluid heeft een bepaalde resonantie. Dit wil zeggen, hoe lang een geluid aan blijft houden wanneer de bron van het geluid verwijderd is. Een Handpan of Tongue Drum heeft een lange resonantie. De klank is nog seconden lang te horen nadat je het instrument aanslaat. 

Deze resonantie in combinatie met de vibratie (snelheid waarmee geluid beweegt) en het ritme van de speler zorgen voor de enorme positieve effecten die de Handpan, Tongue Drum en Didgeridoo kunnen hebben bij muziektherapie. Veel van de postieve effecten van deze instrumenten zijn ook te ervaren tijdens het mediteren, beoefenen van yoga of andere spirituele uitingen. Binnenkort zal in onze blog een artikel verschijnen over meditatie, muziektherapie en spirituele ontwikkeling.

nl_NLDutch