Handpannen

LIDAH® Nitrated Steel Handpan

Onze Nitrated Steel handpan is gemaakt van genitreerd staal. Dit unieke staal geeft de handpan een bijzonder warm, ontspannend en naar binnen kerend geluid. De handpan is beschikbaar in verschillende toonsoorten, waarin de meest populaire de D-mineur toonsoorten bevat: (D-Celtic en D-Kurd). Deze toonsoorten hebben een melancholische, ontspannende klank. In combinatie met het genitreerde staal is dit voor velen HET unieke geluid van de handpan. Het harmonieuze geluid maakt dit instrument ideaal voor ontspannende, meditatieve en therapeutische doeleinden.

Diameter

53 cm

Uniek

Ontspannend Geluid

Deze D-mineur toonsoort heeft 8 tonen, en geven een ontspannend, warm geluid. Het “Nitrated Steel” zorgt voor een diepe naar binnen kerende klank

Deze D-mineur toonsoort heeft 9 tonen, en geven een ontspannend, warm geluid. Het “Nitrated Steel” zorgt voor een diepe naar binnen kerende klank

Wat mensen zeggen

Wat een vakmanschap om zulke mooie instrumenten te kunnen maken.
LIDAH® Constellation Series – A-mineur
Lees verder
Dank u wel voor de geweldig mooie tongue drum die ik vandaag mocht ontvangen. Ik ben er ontzettend blij mee. Wat een vakmanschap om zulke mooie instrumenten te kunnen maken. Geleverd in zo'n mooie tas!Ik voel voor het eerst in mijn leven een grote mate van onbevangenheid bij het spelen op en met dit instrument. Ik speel de sterren van de hemel met deze hand drum. Gewoon vanuit mijn gevoel. En door de afstemming van de klanken kan er dus niks mis gaan. Zo dankbaar.
...handpan ontvangen en op slag verliefd. Wat een mooi geluid komt eruit! Dank!
LIDAH® Nitrated Steel Handpan - D-mineur (9)
Lees verder
Gisteravond mn handpan ontvangen en op slag verliefd. Wat een mooi geluid komt eruit! Dank! Er zat een prachtige tas bij en een flesje olie. Ik had m’n pan mee naar mijn opdracht genomen zodat de muziektherapeute er mee kon werken met demente bewoners. Ze maakte een ontroerend filmpje, dat hebbenwe gedeeld met de regiodirectie en nu mag ze er een bestellen voor hier!In het kader van positief nieuws delen deel ik dit met jullie ❤️
Wat ziet hij er prachtig uit en heerlijk om zo te mogen ontdekken wat er allemaal mee kan.
LIDAH® Zephyr Series – Equinox
Lees verder
Wow, vandaag de Equinox tongue drum in zeer goede orde ontvangen, wat ziet hij er prachtig uit en heerlijk om zo te mogen ontdekken wat er allemaal mee kan.Dank je wel voor de zeer snelle en de zorgvuldige verzending.Ik ga hier zeker veel plezier aan beleven.
Mijn dank is groot! Hij is prachtig.
LIDAH® Real Steel Handpan – D-mineur (8)
Lees verder
Hij is er! Mijn dank is groot! Hij is prachtig.Succes met jullie bedrijf, ik ga er reclame voor maken!
I don’t think I could’ve found anything more unique and magnificent
LIDAH® Spiral Didgeridoo
Lees verder
Absolutely stunning beyond description. Incredible. Learning how to play and I don’t think I could’ve found anything more unique and magnificent and well priced for the craftsmanship. Outstanding
Wat een mooi geluid en een hele mooie chique vormgeving!
LIDAH® Constellation Series – AkeBono
Lees verder
Gisteren heb ik de tonguedrum die ik voor mijn vriend had besteld ontvangen. Vandaag heb ik hem de drum gegeven voor zijn verjaardag.Wat een mooi geluid en een hele mooie chique vormgeving! Onze dochter van 10 maanden vindt het ook erg leuk 🙂
Wat een warme klanken komen er uit deze Drum!!!! Ik ben er superblij mee
LIDAH® Constellation Series – G-majeur
Lees verder
Vanmorgen heb ik, een dag eerder dan verwacht, de nieuwe Steel Drum ontvangen......uitpakken en spelen!Wat een warme klanken komen er uit deze Drum!!!! Ik ben er superblij mee.Dank jullie wel voor de fantastische service.
I am so in Love with this gorgeous instrument.
LIDAH® Spiral Didgeridoo
Lees verder
I am so in Love with this gorgeous instrument. A total pleasure to play. Shipping was unexpectedly quick. Top quality 💚
Vorige
Volgende

Welke Handpan moet ik kiezen?

Mini Handpan
Onze Mini Handpan is gemaakt van roestvrij staal en heeft een diameter van 40cm. De handpan heeft een unieke klank voor het handzame formaat en is beschikbaar in de toonsoorten: Sunset (ontspannend, melancholisch) en Sunrise (energiek, euforisch). Met een diameter van 40cm ligt de handpan comfortabel op schoot, is hij gemakkelijk mee te nemen, en gemakkelijk te bespelen. Daarom is deze handpan zeker voor beginnende spelers en als je wat kleiner van formaat bent ideaal!

Stainless Steel Handpan
Onze Stainless Steel handpan is gemaakt van roestvrij staal (RVS). Het RVS geeft de handpan een bijzonder lange resonantie (naklank) en ontspannend geluid. Dit geeft de handpan een dromerig karakter, en is daarmee ideaal om rustig te bespelen. De Stainless Steel handpan maken wij in de D-Mineur en F-Pygmy toonsoort. 

Nitrated Steel Handpan
Onze Nitrated Steel handpan is gemaakt van genitreerd staal. Dit unieke staal geeft de handpan een bijzonder warm, ontspannend en naar binnen kerend geluid. De handpan is beschikbaar in verschillende toonsoorten, waarin de meest populaire de D-mineur toonsoorten bevat: (D-Celtic en D-Kurd). Deze toonsoorten hebben een melancholische, ontspannende klank. In combinatie met het genitreerde staal is dit voor velen HET unieke geluid van de handpan. Het harmonieuze geluid maakt dit instrument ideaal voor ontspannende, meditatieve en therapeutische doeleinden.

Ember Steel Handpan
Onze Ember Steel Handpan is gemaakt van een speciaal behandeld type roestvrij staal. Het unieke Ember Steel combineert een bijzonder warm naar binnen kerend geluid met een buitengewoon lange resonantie (naklank). Dit geeft de handpannen een diepe en dromerige klank in combinatie met een energiek karakter. Wij maken de Ember Steel handpannen in verschillende toonsoorten.  Deze handpannen lenen zich ideaal voor meditatie, klanktherapie of andere spirituele doeleinden.

Het is belangrijk om je te realiseren dat iedereen een eigen smaak heeft en dat het enige wat wij kunnen adviseren is om vooral goed naar de geluidsvideo’s te luisteren en te kiezen voor de toonsoort en het model Handpan dat jou het meeste aanspreekt. Je kan hierin geen verkeerde keuze maken!

Handpan niet beschikbaar?

Wij proberen ten alle tijden een aantal handpannen beschikbaar te hebben. Dit is echter niet altijd mogelijk. De bovenstaande instrumenten zijn beschikbaar en zijn online aan te schaffen. Zit de toonsoort die jij graag zou willen er niet tussen?  Stuur dan een email naar: contact@lidahdrums.nl of neem contact met ons op via de Contact pagina. Wij zullen je dan z.s.m. inlichten over de wachttijd.

Prijs

Wij realiseren ons dat de handpan een kostbaar instrument is.  Daarom proberen wij op verschillende prijspunten handpannen beschikbaar te stellen. Het maken van een kwaliteit instrument is echter een tijdrovend proces waarbij de kwaliteit altijd bovenaan staat. De startprijs van een LIDAH handpan is afhankelijk van het formaat en type staal. Bij toonsoorten / samenstellingen van handpannen op aanvraag rekenen wij voor iedere extra noot €100,-