GRATIS VERZENDING BINNEN NEDERLAND

OVER ONS

Bekijk onze Mini-Film “The Art of Creating Our Handpan”.
Neem een kijkje achter de schermen en ervaar de passie waarmee onze instrumenten gemaakt worden.

ONS VERHAAL

Jaren lang waren wij gefascineerd door het magische geluid van de Steel Tongue Drum en de Handpan. Toch was het een aantal jaar geleden erg moeilijk om aan deze bijzondere instrumenten te komen. Het gebrek aan betrouwbare makers zorgde ervoor dat goede kwaliteit instrumenten niet zomaar beschikbaar waren, en vaak erg kostbaar waren. Dit frustreerde ons enorm. Het zou toch mogelijk moeten zijn om Steel Tongue Drums en Handpannen voor meer mensen beschikbaar te stellen? Met dit idee zijn wij op zoek gegaan.Deze zoektocht heeft ons geleid naar het prachtige eiland Bali, waar wij in contact zijn gekomen met verschillende instrumentenmakers. Wij waren ontzettend onder de indruk van de passie die zij uitstraalden, de precisie en kundigheid van hun werk. Zo zijn wij samen in gesprek gegaan om verschillende instrumenten te ontwerpen en creëren. Dit heeft geresulteerd in onze huidige collectie bijzondere instrumenten, wij streven ernaar nog meer unieke instrumenten toe te voegen aan onze collectie.

IMPACT

Wij zijn er trots op dat wij teruggeven aan de lokale gemeenschap op Bali. Maatschappelijke betrokkenheid staat centraal in onze missie. Wij werken bijvoorbeeld alleen met lokale instrumentenmakers, die voor hun werk eerlijk betaald worden.Daarnaast ondersteunen wij met een deel van onze opbrengsten lokale projecten. Zo zijn wij nauw betrokken bij YKPA Foster Home, een weeshuis dat de zorg draagt voor meer dan 40 kinderen.Met ieder instrument dat jij koopt, draag jij bij aan een beter Bali.

ONS DOEL

Wij willen instrumenten maken die je niet iedere dag tegen komt, een bijzonder geluid en een uniek verhaal bij zich dragen. Zodat iedere keer dat je onze instrumenten bespeelt een beleving is. Dat maakt geluid bijzonder.

Duurzaamheid heeft een belangrijke plek in onze missie. Wij realiseren ons wat voor impact wij hebben op de wereld en willen daarom ook teruggeven. Wij zijn momenteel nog verre van perfect maar proberen zo veel mogelijk bij te dragen. Zo planten wij een boom op Indonesië voor iedere didgeridoo die wij leveren. Wij streven ernaar onze CO2 voetafdruk zoveel mogelijk te reduceren.

nl_NLDutch