ONS VERHAAL

Bekijk onze mini-film “The Art of Creating Our Handpan”. Neem een kijkje achter de schermen en ervaar de passie waarmee onze instrumenten gemaakt worden.

ONS VERHAAL

Al jaren lang zijn wij gefascineerd door het magische geluid van de Steel Tongue Drum en de Handpan. Toch was het een aantal jaar geleden nog moeilijk om aan deze prachtige instrumenten te komen. Het gebrek aan goede makers zorgde ervoor dat de instrumenten erg kostbaar waren. Dit vonden wij  een enorm gemis. Het zou toch mogelijk moeten zijn om  de Steel Tongue Drum en de Handpan voor een groter publiek beschikbaar te stellen? Met dit idee zijn wij op zoek gegaan.

Deze zoektocht heeft ons geleid naar het prachtige eiland Bali, waar wij in contact zijn gekomen met een aantal instrumentenmakers.  Wij waren onder de indruk van de passie die zij uitstraalden, en de kundigheid van hun werk. Zo besloten wij voor onszelf en voor een aantal vrienden instrumenten mee naar Nederland te nemen. Al snel kwamen wij erachter hoeveel mensen geïnteresseerd zijn in betaalbare Tongue Drums en Handpannen, en is LIDAH Drums opgericht.

TERUG GEVEN

Als bedrijf zijn wij er trots op dat wij teruggeven aan de lokale gemeenschap op Bali. Maatschappelijk betrokkenheid staat centraal in onze missie. Wij werken bijvoorbeeld alleen met lokale instrumentenmakers, die voor hun werk eerlijk betaald worden. Daarnaast ondersteunen wij met een deel van de opbrengsten lokale projecten (Chloe’s Foster Home). Met ieder instrument dat u koopt, draagt u bij aan een beter Bali.

ONS DOEL

Wij zijn begonnen als een klein bedrijf met een grote droom. Een droom waarin wij Steel Tongue Drums en Handpannen betaalbaar maken voor iedereen. Onze passie voor deze prachtige instrumenten zorgt ervoor dat wij u alleen de hoogste kwaliteit instrumenten leveren voor een eerlijke prijs.
nl_NLDutch