Wat Anderen zeggen

Dana
Dana
LIDAH® Stainless Steel Handpan I D-Mineur
Lees verder
Hat alles prima funktioniert. Guter Austausch, sicher versandt und sehr beeindruckend.
Jolanda
LIDAH® Constellation Series – A-mineur
Lees verder
Dank u wel voor de geweldig mooie tongue drum die ik vandaag mocht ontvangen. Ik ben er ontzettend blij mee. Wat een vakmanschap om zulke mooie instrumenten te kunnen maken. Geleverd in zo'n mooie tas!Ik voel voor het eerst in mijn leven een grote mate van onbevangenheid bij het spelen op en met dit instrument. Ik speel de sterren van de hemel met deze hand drum. Gewoon vanuit mijn gevoel. En door de afstemming van de klanken kan er dus niks mis gaan. Zo dankbaar.
Eric
Eric
LIDAH® Spiral Didgeridoo
Lees verder
This is a work of art! Beautiful. Great tone and easy to play yet packable to hike up where I want to go. Thank you!
Lynda
Lynda
LIDAH® Mini Handpan - Sunset
Lees verder
Awesome instrument. I am a sound healer. My original handpan was just too large for me to handle. I was a bit worried that this smaller size would not be suitable for my needs. However, for the size, the sustain and resonance is amazing. And it is tuned perfectly!!! Shipping from the Netherlands to US was quite fast. Oscar is very nice and responsive. Do not hesitate to buy from this seller. Love love love my new mini handpan!!!!
Magda
LIDAH® Stainless Steel Handpan – D-mineur (8)
Lees verder
Ik ben heel blij dat ik mijn keuze bij jullie heb gemaakt 👍😀. Ik heb veel reclame gemaakt. Enkele medestudenten Sound Healing zijn erg geïnteresseerd en ik heb jullie website en adres door gestuurd.
Yingke
Yingke
LIDAH® Sjamanendrum (Pomp Systeem)
Lees verder
beautifully made drum with deep sound - and most importantly the tuning system - so the drum will never become flat. that's very critical! recommend.
Vorige
Volgende

Meditatie en Spirituele Instrumenten

Ben jij op zoek naar een instrument dat jou kan helpen bij je meditatie en verdere spirituele ontwikkeling? Dan is het aanschaffen van een  Hanpan, Tongue Drum of Didgeridoo een stap in de goede richting. Naast het plezier wat het bespelen van deze muziekinstrumenten met zich mee brengt, zijn de instrumenten ook uitermate geschikt voor andere doeleinden.

  • Ontspannen
  • Ontstressen
  • Mediteren
  • Muziektherapie
  • Spirituele ontwikkeling

Wat maakt instrumenten geschikt voor Meditatie en Muziektherapie?

De afgelopen jaren is er steeds meer bekend geworden over de kracht van muziek. De meeste mensen kunnen zich wel iets voorstellen bij het volledig ontspannen en onstressen wanneer je muziek ervaart. Daarnaast kunnen geluiden of klanken enorm intens zijn en ook emotionele uitingen teweeg brengen. 

Resonantie, Vibratie, Meditatie en Muziektherapie

Geluid heeft een bepaalde resonantie. Dit wil zeggen, hoe lang een geluid aan blijft houden wanneer de bron van het geluid verwijderd is. Een Handpan of Tongue Drum heeft een lange resonantie. De klank is nog seconden lang te horen nadat je het instrument aanslaat. 

Deze resonantie in combinatie met de vibratie (snelheid waarmee geluid beweegt) en het ritme van de speler zorgen voor de enorme positieve effecten die de Handpan, Tongue Drum en Didgeridoo kunnen hebben bij muziektherapie. Veel van de postieve effecten van deze instrumenten zijn ook te ervaren tijdens het mediteren, beoefenen van yoga of andere spirituele uitingen. Binnenkort zal in onze blog een artikel verschijnen over meditatie, muziektherapie en spirituele ontwikkeling.